WERKEN BIJ ESENS

Ons personeel zie wij als de bron van ons success. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een prettige sfeer.


Esens ontwikkelt zich voortdurend. Daarom zijn wij met enige regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. Eventuele vacatures vindt u hieronder. Zijn er geen vacatures, maar wilt u graag werken bij Esens dan kunt een open sollicitatie met daarin uw motivatie en CV mailen naar Indien er een vacature ontstaat die bij uw profiel past dan zullen wij u benaderen. Esens zal uw open sollicitatie vertrouwelijk behandelen en maximaal 12 maanden in ons bestand houden.

Ons personeel zie wij als de bron van ons succes. Daarom is Esens er veel aan gelegen een goed werkgever te zijn. Wij bieden ons personeel een uitdagende en afwisselende baan in een prettige sfeer. Esens heeft veel aandacht voor het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en uitbreiden van vakkennis.

esens-gelukkigOpleidingsplaats voor GZ-psycholoog
Esens behoort tot de instellingen die erkend zijn als praktijkopleidingsinstelling voor de opleiding tot gezondheidszorg (GZ-)psycholoog. Met ingang van 2012 kunnen wij (afhankelijk van de beschikbaarheid bij het opleidingsinstituut) een aantal plaatsen aanbieden voor de opleiding tot GZ-psycholoog.

Stageplaatsen
Esens biedt tevens stages voor diverse functies op verschillende niveaus in de geestelijke gezondheidszorg: psychologen, (ortho-)pedagogen en maatschappelijk werkers.

Vacatures
Op dit moment hebben wij geen vacatures.